Ličanin Ivica Mataija izumio novi proizvod za hedoniste

Objavljeno: 13/07/2020

ZAGREB- U sklopu Duchess Fashion Showa koji se održao jučer u hotelu Radisson Blu Split, po prvi put u Hrvatskoj predstavljen je iMatJet®, novi hit proizvod na svjetskom tržištu. Ljubitelji aktivnosti na vodi konačno su došli na svoje.  Ivica Mataija, njemački poduzetnik rodom iz Like patentirao je sportski gadget koji je premijerno predstavio na Boat Showu u Düsseldorfu. Na moru, jezeru ili bazenu pravi hedonisti od sada mogu uživati u ugodnoj fotelji na električni pogon. Daljinski upravljač u jednoj ruci, a osvježavajuće piće u drugoj ljetni odmor pretvorit će u potpun doživljaj. 

  Na Boat Showu u Düsseldorfu svi su reagirali s oduševljenjem. Održivost projekta je ono što zanima i kupce i zainteresiranu javnost, jer naš proizvod je prije svega ekološki održiv te bez razvoja novih tehnologija ne bi bio moguć. On naizgled djeluje isključivo kao premium ili skupa igračka, ali to nije. Ovaj proizvod je prije svega tehnološki iskorak i jako smo ponosni što smo ga predstavljamo i u Hrvatskoj. iMatJet® nema cilj da bude pretenciozan već da vam pruži užitak u slobodnom vremenu na vodi.” naglasio je Ivica Mataija.  Na splitskom Žnjanu prolaznici su s iznenađenjem promatrali iMatJet®, uz oduševljene komentare. Splićani i njihovi gosti, među prvima su u svijetu probali i voziti iMatJet®.  Elektromotor snage 500 watta, postiže brzinu od 3 čvora, udobna fotelja koja se napuhuje u manje od 5 min dolazi u koferu koji se jednostavno i lako prenosi do plaže, bazena ili jahte. 

Veliku poslovnu priliku uočili su i iznajmljivači, koji na ovaj proizvod gledaju kao na novi ljetni hit i nadopunu ponude iznajmljivanja plovila, jet-skija, pedalina i sličnog. 

 Više o proizvodu otkrijete na https://www.imatjet.com/hr/imatjet-2/

Ivana Brkljačić

CEO & Founder prosport

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima