U srijedu radionica LAG -a Lika o novom natječaju za mjeru 7.4.1.

Objavljeno: 09/03/2019

GOSPIĆ- Nakon uspješno provedenog LAG Natječaja za Mjeru 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“, Lokalna akcijska grupa Lika u postupku je pripreme raspisivanja LAG Natječaja za Mjeru 7.4.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ temeljem Lokalne razvojne strategije LAG-a LIKA za razdoblje 2014.-2020. godine.

Na LAG Natječaj za ovu mjeru mogu se prijaviti jedinice lokalne samouprave; trgovačka društva u većinskom vlasništvu jedinica lokalne samouprave; javne ustanove neprofitnog karaktera u kojima su osnivači jedinice lokalne samouprave osim javnih vatrogasnih postrojbi, lokalnih i regionalnih razvojnih agencija, škola; udruge koje se bave humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo i čije su djelatnosti u skladu s ciljnim skupinama i klasifikacijom djelatnosti udruga, povezane s prihvatljivim ulaganjem (isključujući lokalne akcijske grupe, zajednice udruga, zaklade, fundacije); vjerske zajednice koje imaju organizacijski oblik na lokalnom nivou i koje se bave humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo i lokalne akcijske grupe koje su odabrane unutar Programa.

U cilju upoznavanja s prihvatljivim aktivnostima i uvjetima prihvatljivosti LAG LIKA poziva zainteresirane prijavitelje da se pridruže radionici koja će se na ovu temu održati 13. ožujka 2019. godine u Kulturno Informativnom Centru u Gospiću, Budačka 12.

Možda Vas zanima