Veselje i smijeh na Plitvičkim jezerima na kraju još jedne uspješne poslovne godine

Objavljeno: 14/12/2019

PLITVIČKA JEZERA- Nacionalni park Plitvička jezera sinoć je proslavio još jednu godinu uspješnog poslovanja. Za tu prigodu u restoranu Borje organiziran je prigodni domjenak za djelatnike i poslovne partnere. Više od 100 uzvanika zabavljalo se uz muzičku pratnju Otočanina Zvonimira Tonkovića i gastronomske delicije koje su pripremili djelatnici restorana Borje.
Ravnatelj Tomislav Kovačević zahvalio se djelatnicima Nacionalnog parka na uspješnim rezultatima i istaknuto kako je ove godine za proslavu odabran restoran Borje, kultno mjesto svih putnika od Zagreba prema moru i obrnuto.
Posebnu radost pokazala su brojna djeca svih uzrasta koja su u 18 sati krenula na vožnju prigodnim vlakićem, posebno okićenim božićnim ukrasima. Otvoreno je također i klizalište na koje su mališani pohrlili usprkos laganoj kiši. Cijelo vrijeme djecu su zabavljali i darovali Djed mraz, Olaf iz Snježnog kraljevstva, vilenjaci i mađioničar.
Ispred samog restorana Borje otvorene su adventske kućice na kojima su gosti uživali u kuhanom vinu, kuhanoj rakiji, germknedlama, kobasicama  i drugim prigodnim jelima.
Prošle godine Nacionalni park Plitvička jezera uveo je novi način obilježavanja i proslave adventskog razdoblja što je naišlo na odobravanje djelatnika Parka a posebno građana i turista kojima je to dodatna ponuda.
U svakodnevnoj ponudi restoran Borje nudi bogatu gastronomsku ponudu po prihvatljivi “zimskim” cijenama te veliko klizalište za djecu. Vikendom je dodatno u ponudi  i veseli vlakić za djecu kojeg vozi djed mraz te adventske kućice s božićnom ponudom.
Za čarobni kraj sinoćnjeg veselja pobrinuo se i “netko odozgo” jer je kišu zamijenio snijeg te potvrdio da se radi o pravoj Božićnoj bajci na Plitvicama.

JU NP Plitvička Jezera

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima