Krenula borba za čelo ličko-senjskog SDP-a! Podržava li Komadina Zrinskog? Nikola Maras u svom stilu prokomentirao dolazak Zlatka Komadine u Liku

Objavljeno: 23/05/2018

GOSPIĆ- Čini se da će uoči unutarstranačkih izbora u ličko-senjskom SDP-u biti itekako vruće političko proljeće. Naime danas je kao gost na svečanoj sjednici Skupštine Ličko-senjske županije bio župan Primorsko goranske županije Zlatko Komadina, inače potpredsjednik stranke na nacionalnoj razini. Komadininu nazočnost u Gospiću iskoristio je jedan od kandidata za predsjednika stranke u našoj  županiji Tomislav Zrinski i zajedno s doajenom gospićkog SDP-a Milanom Miškulinom i Krešimirom Benkovićem fotografirao se s Komadinom ispred jednog popularnog gospićkog restorana. O čemu su lički SDP-ovci  razgovarali s Komadinom ne znamo. Kasnije, na sjednici Komadina i Zrinski sjedili su zajedno.

Kao što smo rekli Komadina je u Gospiću bio zbog svečane sjednice Skupštine Ličko-senjske županije povodom Dana županije. U svom politički osebujnom stilu na facebooku je to prokomentirao drugi kandidat za predsjednika ličko-senjskog SDP-a Nikola Maras napisavši: Dočekali smo i to da na poziv Darka Milinovića dođe u Gospić potpredsjednik SDP Hrvatske Zlatko Komadina. Uz to Zlatko se stigao aktivno uključiti u lokalnu kampanju SDP Ličko-senjske županije u kojoj jasno podržava zajedničke vrijednosti koalicije HDZ-SDP! U tom filmu mene ne budete gledali, ja sa vragom tikve neću saditi. No pasaran!

SDP-ovi izbori održati će se 16.lipnja i svakako će biti zanimljivo vidjeti tko će se s kim fotografirati i tko će koga podržati u kampanji koja će biti itekako zanimljiva.

 

Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima