6.Malonogometni turnir Heroji Domovinskog Rata“: Heroji Ulice iz Gospića kreću u obranu naslova!

Objavljeno: 27/07/2018

KARLOBAG- Karlobag odbrojava posljednje dana do najiščekivanijeg sportskog događaja godine šestog po redu Malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog rata“ koji će se održati u nedjelju povodom obilježavanja 23-e obljetnice od završetka Vojno redarstvene akcije „Oluja“.

Ovogodišnji dvodnevni program proslave u Karlobagu počeo je u četvrtak u crkvi Sv Josipa gdje je održana misa zadušnica za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu a u večernjim satima izvučene su skupine malonogometnog turnira koji će se održati u nedjelju 29 srpnja u Karlobagu na općinskom igralištu Laktinac sa početkom u 16:00 sati.

Organizator ovog velikog sportskog događaja Mnk Karlobag najavljuje bogati zabavni, glazbeni i sportski program na kojemu će nastupiti 6 malonogometnih momčadi koji će se boriti za pehar pobjednika ovogodišnjih Heroja.

Što se tiče glazbenog dijela kao što smo već najavili na ovogodišnjim Herojima nastupiti će poznati pjevač rodom iz Splita Tiho Orlić koji će brojnu publiku zabavljati sa nekoliko svojih najvećih glazbenih hitova.

Novost na ovogodišnjim Herojima je ta da će uoči polufinalnih utakmica u 20:00 sati međusobnu utakmicu odigrati i najmlađi juniori športsko-kulturne udruge „Fortica“ iz Karlobaga.

Naslov pobjednika brani momčad Heroji ulice iz Gospića koji su u prošlogodišnjem dramatičnom finalu svladali domaćine Mnk Karlobag nakon izvođenja sedmeraca rezultatom 5-4 (1-1). Bio je to treći naslov koji su Heroji Ulice iz Gospića osvojili u Karlobagu prestigavši SJP Tigrove koji imaju dva naslova dok domaćini Mnk Karlobag nisu do sada osvajali Heroje iako su dva puta igrali finale izgubivši 2013 i 2017 godine naslov nakon lutrije sedmeraca.

Vrijedi svakako spomenuti kako će se ovogodišnji Heroji zahvaljujući Općini Karlobag igrati na novoj podlozi igrališta Laktinac.

Na ovogodišnjim Herojima očekuje se nekoliko stotina posjetitelja stoga će se na dan održavanja turnira regulirati promet oko igrališta Laktinac kako bi se smanjile gužve te nas organizator poziva da zauzmemo što ranije mjesta na tribinama kako bi mogli uživo pratiti ovogodišnje Heroje na kojima se učekuju i posebni uzvanici a najljepši dio nedjeljne večeri očekuje se oko 22:00 sata kada će organizatori izvesti poseban prohram za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu.

Skupine i raspored Heroja!

Skupina A;

MNK KARLOBAG
SJP TIGAR
SVETI KARLO KARLOBAG

Skupina B;

HEROJI ULICE GOSPIC
POLICIJSKA POSTAJA KARLOBAG
9.GBR VUKOVI

Raspored utakmica;

17:00/ SJP TIGAR- SVETI KARLO
17:30/ PP KARLOBAG- 9. GBR VUKOVI
18:00/ MNK KARLOBAG- SVETI KARLO
18:30/ HEROJI ULICE- 9.GBR VUKOVI
19:00/ MNK KARLOBAG- SJP TIGAR
19:30/ HEROJI ULICE- PP KARLOBAG
20:00/ BASKA OLUJA- BURA TEAM (juniori)
20:30/ I POLUFINALE
21:15/ II POLUFINALE
22:00/ ZA 3. MJESTO
23:00/ FINALE

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima