DOMAĆINI U TRANSU! MNK KARLOBAG OSVOJIO HEROJE DOMOVINSKOG RATA!

Objavljeno: 31/07/2018

KRLOBAG- U nedjelju 29. Srpnja u Karlobagu povodom nadolazeće proslave dana Pobjede, dana Domovinske Zahvalnosti i dana Hrvatskih Branitelja  održan je  6.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“.

Na Karlobaškim Herojima koji su se ove godine održali tjedan dana prije same proslave VRO „Oluja“ nastupalo je ukupno 6 vrlo jakih i izjednačenih malonogometnih momčadi koji su se borili za pehar pobjednika ovog velikog malonogometnog turnira.
Prvo mjesto osvojila po prvi puta osvojili su domaćini Mnk Karlobag koji su u velikom finalu pobijedili Sjp Tigar rezultatom 3-1,dok  su u borbi za 3 mjesto 9.GBR Vukovi  pobjedili Heroje ulice iz Gospića rezultatom 2-1.

Najbolji strijelac turnira bio Ante Ćorluka iz momčadi Mnk Karlobag sa 7 postignutih golova.

Turnir je odigran u sjajnoj navijačkoj i nogometnoj prestavi pred više od 700 gledatelja i posjetitelja koji su zbilja mogli uživati u vrhunskim potezima malonogometnih majstora.
Na turniru su se našli brojni uzvanici i gosti ovogodišnjih Heroja a najveća zvijezda ovogodišnjih Heroja je bio poznati Splitski pjevač Tiho Orlić koji je otpjevao nekoliko svojih najvećih hitova pred prepunim gledalištem.

Nakon odigranog finala slavlje se preselilo na ulice Karlobaga i u Beach bara Tatinja do jutarnjih sati.

Članovi Mnk Karlobaga uz pomoć ostalih sudionika turnira oko 22:00 sata napravili su sjajan dekor na oduševljenje mnogih spuštanjem koreografije za sve stradale Heroje u Domovinskom Ratu na kojoj je pisalo „Tu na našoj zemlji naš se barjak vije crven, bijeli, plavi nikom se ne krije“ dok je u tom trenutku spuštena 10 metarska zastava na kojoj je pisalo Knin kako bi se ove godine posjetili svi zajedno 1995 godine i podizanje barjaka na Kninskoj tvrđavi.

Dvodnevni program proslave u Karlobagu povodom 23-e obljetnice od završetka Vojno redarstvene akcije Oluja organiziran je na jako visokoj razini i stoga zasluženo nosi ime jednog od ponajboljih malonogometnih turnira općenito na ovim prostorima.

Organizatori turnira Mnk Karlobag srdačno se zahvaljuje još jednom svim sponzorima, donatorima, medijskim pokroviteljima, sudionicima, Braniteljskim udrugama, gostima, uzvanicima i volonterima što su pomogli oko organizacije samog događaja sa kojim pokazuju da Karlobag nije niti nikada neće zaboraviti naše Heroje koji su svoje živote položili na Oltar Domovine Hrvatske.

Rezultati 6.MT “Heroji Domovinskog rata”

Skupina A;

SJP TIGAR- SV. KARLO KARLOBAG 7-1
(Markovic, S. Zupan, S. Zupan, Peraic, Brkljacic, S. Zupan, Lovric/ Vrban).

MNK KARLOBAG- SV. KARLO KARLOBAG 4-2
(I. Dokozic, Corluka, Corluka, A. Dokozic/ Kolak, Zagorac).

MNK KARLOBAG- SJP TIGAR 5-1
Corluka, I. Dokozic, Bozic, A. Dokozic, Corluka/ Peraic).

Skupina B;

PP KARLOBAG- 9.GBR VUKOVI 1-2
Strika/ Mesic, Lulic).

HEROJI ULICE- 9.GBR VUKOVI 1-4
Devcic/ Sertic, Radovic, Lulic, Tomac).

HEROJI ULICE- PP KARLOBAG 3-0
(Grabasnjak, Simunic, Covic)

BASKA OLUJA- BURA TEAM 2-2 (Juniori)
(Jerkovic, Vukelic/ Perkovic, Segota)

Polufinale;

MNK KARLOBAG- HEROJI ULICE 2-2 (p5-4)
( Babic, Corluka/ Devcic, Grivicic)

Polufinale;

9.GBR VUKOVI- SJP TIGAR 0-2
(Lovric, S.Zupan)

Za 3 mjesto;

HEROJI ULICE- 9.GBR VUKOVI 1-2
(Grivicic/Lulic, Dosen)

Finale;

MNK KARLOBAG- SJP TIGAR 3-1
(Corluka, Babic, Corluka/ Lovric)

Najbolji strijelac: Ante Ćorluka (Mnk Karlobag 7 golova)

Možda Vas zanima