Glasajte za najbolju fotografiju s biciklijade “Srce Velebita”!

Objavljeno: 02/06/2019

 

Lovinački kraj i Park prirode Velebit  ponovno su bili mjesto dobrih vibracija mnogobrojnih biciklista iz cijele Hrvatske, Slovenije i Srbije koji su sudjelovali  u, sada već tradicionalnoj svibanjskoj biciklijadi Srce Velebita – Sveti Rok MTB Tour.U tijeku je glasanje za najbolje fotografije s biciklijade. Pogledajte sve pristigle fotografije na Facebook stranici Srce Velebita i glasajte za Vama najdraže – nagrade za najbolje osigurao je Park prirode Velebit – partner biciklijade!

LOVINAC- U suradnji s partnerima biciklijade Općinom Lovinac i Parkom prirode Velebit, gotovo 150 sudionika biciklijade uživalo je u trodnevnom programu koji je ove godine ponudio i niz novosti.

Prvi dan biciklijade organiziran je program biciklom i pješice (bike & hike) na vrhove Tulove grede i Zir.

Drugi dan sudionici su birali između tri staze različite zahtjevnosti. Najveći interes je vladao za stazu Simply the best koja je dobila ime u čast Luke Modrića obzirom da staza prolazi velebitskim kršem na kojem je Luka proveo najranije djetinsjtvo. Preko 60 sudionika se Majstorskom cestom popelo do Tulovih greda te potom spustilo do Jadranskog mora.

Za najspremnije i najhrabrije sudionike nedjelja je bila rezervirana za stazu Road to hell – 65 km staza kroz netaknutu prirodu Like! Za mnogobrojne obitelji s djecom organizirana je tura Green Grass of Lika uz potoke, vrila i mlinove lovinačkog kraja.

Sportski partneri GIANT Hrvatska i Cobra box predstavili su nove modele bicikala, a najveći interes su privukli e-bicikli.

Srećko Vukov, osnivač Via Adriatica Trail – pješačkog  puta hrvatskim planinama jadranskog podneblja u duljini od 1070 km, održao je zanimljivo predavanje u Hostelu Sveti Rok – suorganizatoru biciklijade.

I ove godine organizirana je tombola s vrijednim nagradama sponzora i partnera, a sav prihod je namijenjen radu KUD Vrilo.

Za uvijek veselo druženje uz logorsku vatru i dobru glazbu pobrinulo se izletište Cvituša.

U tijeku je glasanje za najbolje fotografije s biciklijade. Pogledajte sve pristigle fotografije na Facebook stranici Srce Velebita i glasajte za Vama najdraže – nagrade za najbolje osigurao je Park prirode Velebit – partner biciklijade!

FOTO i TEKST: Outdoor lab

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima