KONAČNO: kreće tenis u Gospiću

Objavljeno: 30/06/2019

GOSPIĆ- Teniski klub Lika – Gospić se sa svojim članovima ulovio posla. Teniski tereni u Gospiću se već desetak dana svakodnevno uređuju kako bi svi zaljubljenici u tenis imali priliku tijekom minimalno tri mjeseca igrati ovu prelijepu sportsku igru.

Budući je prošlo čak osam mjeseci od posljednjeg korištenja u listopadu 2018. godine tijekom kojih su tereni bili suočeni s dugačkom zimom vrijedni članovi gospićkog kluba su imali puno posla.

Da bi sve bilo u najboljem redu i da bi tereni ponovno ugledali svjetlo dana bilo je tu puno čupanja trave, rašpanja, kopanja i okopavanja, a nakon toga nanošenja nove zemlje i tenisita. Zub vremena nije zaobišao ni zaštitnu ogradu kao ni blende, no najveći problem i ove godine ostaje voda i polijevanje terena.

Godinama je pritisak vode veoma mali, a ako uzmemo u obzir da je polijevanje terena najbitnija stavka u održavanju tijekom vrućih ljetnih dana onda znamo da se tu radi o veoma velikom problemu koji se dugoročno može riješiti kupnjom vodene pumpe za koju klub trenutačno nema raspoloživa sredstva.

Bilo kako bilo, vrijedne ruke nekolicine članova kluba osigurat će da tereni budu u funkciji od 1. srpnja 2019. godine pa do kada to vrijeme bude dozvolilo, a tenisači se nadaju barem do kraja rujna.

Uvedena je i članarina kojom će se regulirati i dodatna sredstva koja će se u godinama koje slijede moći uložiti u dodatno uređenje terena i kućice kraj njih.

Teniski klub Lika – Gospić ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe igranju tenisa u Gospiću, pomognu klubu i budu dio početka još jedne lijepe sportske priče u Gospiću.

 

ČLANARINA

  • 1 SAT – TIJEKOM DANA – 50 kuna
  • 1 SAT – POD RASVJETOM – 70 kuna
  • 1 SAT – TIJEKOM DANA (za godišnje članove) – 30 kuna
  • 1 SAT – POD RASVJETOM (za godišnje članove) – 50 kuna
  • GODIŠNJA ČLANARINA – 100 kuna

Možda Vas zanima