RK Gospić širi ljubav prema rukometu i na Perušić

Objavljeno: 28/01/2017

PERUŠIĆ- Interes za rukomet, zahvaljujući vodstvu Rukometnog kluba Gospić, širi se i izvan administrativnih granica grada. Naime Rukometni klub „Gospić“ počinje sa školom rukometa u Perušiću.  Održani su organizacijski razgovori,  i upoznavanje s učenicima Osnovne škole  Perušić, podijeljeni su  leci,  sve  informacije dobili su i  roditelji. Za sada, ističe se u RK Gospić, dok  se ne riješe određeni problemi vezani uz treniranje dvoranskog sporta u Perušiću, dječaci i djevojčice su pozvani na treninge u grupe na Ličkom Osiku i u Gospiću.

“Vodstvo Rukometnog kluba „Gospić“ će biti ustrajno u stvaranju grupa budućih uspješnih rukometaša, te uvjeta s kojima bi se ostvarila želja i mogućnost da se treninzi održavaju u dvorani u Perušiću”- poručuju iz gospićkog rukometnog kluba

Učenici i učenice od 1. do 5. razreda su, zbog manje udaljenosti, pozvani na treninge grupa koje djeluju na Ličkom Osiku pod vodstvom trenera Josipa Štampara, a treninzi se održavaju u sljedećim terminima:

– 1. i 2. razredi – utorak i četvrtak u 16-17h, dvorana OŠ dr. Franje Tuđmana Lički Osik

– 3., 4. i 5. razredi – ponedjeljak u 16-17h i četvrtak u 17-18h, dvorana OŠ dr. Franje Tuđmana Lički Osik

Dječaci od 6. do 8. razreda bi trebali dolaziti na treninge u Gospić (na Ličkom Osiku ne djeluju grupe tih uzrasta) u sljedećim terminima:

– 2004./2005. godište – trener Zvonimir Knežević – utorak 17-18h, srijeda 19-20h i četvrtak 18-19, sve u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću

– 2002./2003. godište – trener Vanja Antić – ponedjeljak 19-20h, utorak 18-19h, četvrtak 19-20h, sve u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću

Djevojčice od 6. do 8. razreda bi trebali dolaziti na treninge u Gospić (na Ličkom Osiku ne djeluju grupe tih uzrasta) u sljedećim terminima:

– trener Klaudio Bašić – utorak 17-18h (dvorana OŠ dr. Jure Turića Gospić), srijeda 17-18 (Gradska sportska dvorana u Gospiću), četvrtak  17,30-18,30 (Gradska sportska dvorana u Gospiću)

Uprava Rukometnog kluba „Gospić“ i ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe rukometnoj obitelji koja oko 200 članova. Više o radu RK „Gospić“ možete vidjeti na www.rk-gospic.hr i na facebook grupi pod nazivom Rukometni klub „Gospić“.

Možda Vas zanima