Superminići rukometnog kluba Gospić odlični, seniori opet poraženi!!!

Objavljeno: 26/11/2017

GOSPIĆ- Iz RK Gospić maloprije smo dobili odličnu vijest vezanu uz nastup superminića na turniru u susjednoj BiH-a, u Visokom. Svoj prvi višednevni turnir superminići su završili  bez poraza, uz 5 pobjeda i jedan remi, ali zbog dva gola slabije gol razlike osvojili su  drugo mjesto. Ekspedicija od 7 malih rukometaša je zajedno s trenerima Kneževićem i Antićem na najbolji mogući način prezentirala svoj klub i grad Gospić. Uz primjereno ponašanje, pokazali su i rukometni talent na terenu. Turnir su završili bez poraza, uz 4 pobjede i 1 neodlučen rezultat, no zbog 2 gola u gol razlici osvajaju 2. mjesto.

Uz ekipnu nagradu, osvojili su i nekoliko individualnih, pa je tako nagradu za najboljeg strijelca turnira osvojio Vito Maras, nagradu za najboljeg golmana Filip Jurković, a u najbolju ekipu je uvršten Mateo Tonković Javorina.

Nažalost seniorska ekipa ponovno je poražena. U susretu 8.kola druge hrvatske rukometne lige, skupina zapad Gospić je u Rijeci poražen od Zameta 2 rezultatom 34:27. Sedmi je to poraz naših rukometaša u ovoj sezoni pa uz jednu pobjedu drže posljednje mjesto na ljestvici.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima