Puno prekršaja u prometu, vozači voze pijani, brzo ili pod zabranama

Objavljeno: 04/09/2019

GOSPIĆ- Policijski službenici Policijske uprave Ličko-senjske aktivno promatraju promet na području djelovanja. Tako su zaustavili u Vranovači teretno vozilo kojim je upravljao 57-godišnjak iz Trstenika. Izvršenom provjerom utvrđeno je da vozilom upravlja za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja teretnim vozilom, a vozačka oduzeta zbog nesposobnosti upravljanja vozilom. Vozač je isključen iz prometa, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Na autocesti A-1, kod čvora Sveti Rok zaustavili su  osobni automobil kojim je upravljao 22-godišnjak iz Korenice, koji je alkotestiran te mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1.14 g/kg. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 2 mjeseca.

Na autocesti A-1, na području Gospića, osobni automobil kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a utvrđena mu je brzina kretanja od 233 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole „B“ kategorije u trajanju od 1 mjeseca na teritoriju Republike Hrvatske.

 

PULS

Možda Vas zanima