Novu godinu dočekajte u Pučkom u Gospiću uz Gelato sisters i Spice grills. Svakako dođite!!!

Objavljeno: 31/12/2017

GOSPIĆ- Novu 2018.godinu dočekajte u Pučkom otvorenom učilištu dr.Ante Starčević, na dočeku koji su za vas organizirali spomenuta institucija i Grad Gospić.  Od 22 sata zabavljati će vas Gelato sisters,a od 23:30 u novu godinu uvest će vas Spice grills.

Gelato Sisters atraktivni su ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters. Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput “In the mood” ili “Boogie Woogie Bugle Boy” već su sastavni dio njihova repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina. Iza njih je božićni singl i spot “Tiha noć”, a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers “Božićna ekstravaganca”. Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl “Nogometna utakmica” koji je opjevao sve ženske ljubavne probleme za vrijeme trajanja prvenstva. Ove su godine nastupile i na Splitskom festivalu s pjesmo Haljine ljetne, kratke. Gelato sisters su Sanja Parmać ,  Neda Parmać i Romana Pavliša.

Grupa Spice grills nastala je prije nekoliko godina spajanjem iskusnih i estradno afirmiranih glazbenika kojima je dosadio lažni sjaj estrade i daleka mukotrpna putovanja kombijem na turnejama po cijeloj Europi. Počeli smo kao trio sastavljen od tri vokala praćena akustičnom gitarom (Romeo), klavijaturama (Trpimir) i kongama (Surka), i nastupali uglavnom po zagrebačkim klubovima i pubovima (The Movie pub, Londoner pub, Red apple pub, Dublin pub, Maxi pub, Garage pub, i ostali pub). Nakon bezbroj upita sviramo li po svadbama i eventima, odlučili smo reći sudbonosno DA!!! I tako je to krenulo. Nakon nekoliko izmjena u sastavu iskristalizirala se udarna postava pojačana pjevačicom (Maša) i bubnjevima (Neno), koja sada iz tjedna u tjedan jednakim žarom i s radošću pali i uveseljava mladence i njihove uzvanike. I tako sretni i veseli živjet ćemo do kraja života, forever and ever.

 Ova dva odlična banda svakako su dobra pozivnica da Novu 2018.godinu dočekate u Pučkom u Gospiću.

 

Milan Tomašević

 

Možda Vas zanima