Lika Quality poklon paketi

Objavljeno: 17/11/2021

GOSPIĆ- Klaster Lika Destination u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom Lika COOP omogućuje kupnju Lika Quality poklon paketa.

Kako bi omogućili kupcima da uživaju u blagodatima ličkih delicija te kako bi iste mogli prigodno pokloniti za nadolazeće blagdane, Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika COOP osmislili su  Lika Quality poklon pakete  – koje možete naručiti online, na službenoj web stranici Klastera Lika Destination, iz udobnosti vlastitoga doma: https://www.lika-destination.hr/lika-quality-pokloni/ .

U ponudi su tri Lika Quality poklon paketa. Svaki poklon paket sastoji se od barem jednog suvenira i jedne namirnice za konzumaciju dok su ostali proizvodi ili proizvodi za konzumaciju ili kozmetički proizvodi. Svi proizvodi koji se nalaze u poklon paketima nose oznaku Lika Quality što znači da je svaki proizvod autohton, proizveden na području destinacije Lika te jamči iznimnu kvalitetu.

Kupnjom Lika Quality proizvoda potičete proizvodnju i razvoj lokalnih OPG-ova te nagrađujete trud pretočen u ove unikatne proizvode.

Lika destination/Lika-express

Možda Vas zanima