“Osjeti netaknutu prirodu”- novi slogan uz novu perušićku turističku brošuru!!!

Objavljeno: 27/04/2018

PERUŠIĆ- Brošura Turističke zajednice Općine Perušić napokon je ugledala svjetlo dana i nakon mjeseci vrijednoga rada i sinergije glava Turističkoga ureda, sve što je bilo vrijedno spomena zaokruženo je u jednu cjelovitu knjižicu koja će predstaviti turističku priču Perušića. Vođeni sloganom „Osjeti netaknutu prirodu“ brošura na hrvatskom i engleskom jeziku naučit će vas o mjestu, njegovim prirodnim ljepotama i fenomenima poput jele Car, upoznati s bogatom poviješću cijele općine, krenuvši od nekoliko stoljeća prije Krista i Pisanoga kamena, preko Turaka, kaluđerovačkih lončara, pa do danas.

Ono što turiste oduvijek zanima je što zanimljivoga vidjeti, gdje mogu biciklirati ili uloviti ribu, a brošura nudi sve, od aktivnog turizma (splavarenje, pješačenje…) do posjeta perušićkom prirodnom biseru – špilji Samograd. Tu su i podaci što mogu posjetiti u blizini, jer cilj je turista što duže zadržati u Perušiću i Ličko-senjskoj županiji, koja nudi mnoge ljepote i znamenitosti, ali i kulturnu baštinu koju nikako ne smijemo zaobići.  Nakon dana provedenog u prirodi, svaki posjetitelj voli se upoznati s domaćom gastronomijom, gdje mogu pojesti nešto autohtono, ali i prespavati u domaćem ambijentu, tako da brošura opisuje ličku gastronomiju, a poseban dio odvojen je za iznajmljivače u Perušiću.

Posebnu pažnju posvetili smo fotografijama da na što ljepši način vizualno približimo Perušić onima koji ga tek trebaju posjetiti.

 

TZ Perušić/Milan Tomašević

Možda Vas zanima