U Otočcu otvoren prvi BARBER SHOP!!!

Objavljeno: 16/12/2018

OTOČAC- Od prije dva dana, Otočac je bogatiji za nešto posve drugačije i novo. Naime, otvoren je BARBER SHOP, salon za brijanje i šišanje. Ne samo da je ovo prvi BARBER SHOP u Otočcu, već je prvi u Lici. Tradicija jedne Otočke obitelji sada se nastavlja, ali u potpuno novom ambijentu i načinu rada.

Mnoge su generacije otočkih muškaraca zalazile u brijačnicu kod Noća i svi znaju za bricu Noć. A danas, unuk poznatog nam brice, Patrik Rožman, završeni  frizer, kreativni mladić, uz puno uloženog truda i volje, uz svesrdnu pomoć svoje obitelji, ostvario je svoj san – otvorio je BARBER SHOP U Otočcu.

Sigurni smo da će Patrikovi  klijenti biti vrlo zadovoljni i da će voljeti zalaziti u BARBER SHOP jer ulaskom, kao da ste kročili u drugi svijet…u neko drugo vrijeme. Prostor je uređen u retro stilu s ručno izrađenim detaljima i donosi  atmosferu starih brijačnica. Pazilo se na svaki detalj i doima se tako toplo, opuštajuće i pitomo.

Ovo je nešto zaista novo i neobični lijepo,  pa očekujemo da će mnogi muškarci poželjeti svoje frizure, brade i brkove dotjerati  u BARBER SHOPU u Otočcu.

BARBER SHOP je otvoren svakim danom, osim nedjelje u dvorištu poznatog brice Noć.

Možda Vas zanima