U subotu i nedjelju svi na Advent u Otočcu

Objavljeno: 13/12/2017

OTOČAC- U subotu i nedjelju 16.i 17.prosinca u sportskoj dvorani Srednje škole u Otočcu održati će se 11.po redu Advent u Otočcu. Turistička zajednica Grada Otočca, uz supokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Grada Otočca, organizacijom ove manifestacije želi oživjeti dio bogate zanatske i trgovačke tradicije grada Otočca i Gacke.

Posjetitelji tradicionalnog Božićnog sajma u Otočcu će i ove godine moći uživati u širokoj ponudi tradicionalnih proizvoda i rukotvorina poput lokalnih delicija, božićnih ukrasa, nakita i prigodnih suvenira. Sajam će se odvijati u veselom blagdanskom raspoloženju, a organizatori su pripremili i bogati kulturno-zabavni program koji uključuje nastupe glazbenih grupa, modnu reviju, frizerski show i predstavu za najmlađe.

S obzirom da se veći broj izlagača svake godine vraća, činjenica je da 11. Božićni sajam u Otočcu ima i vjernu publiku za kvalitetne proizvode koji dolaze iz cijele Hrvatske.

Izvor: likaclub.eu

Možda Vas zanima