U utorak i srijedu u Gospiću izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima

Objavljeno: 04/03/2018

 

 

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači koji su zainteresirani za izobrazbu o sigurnom rukovanju s pesticidima da će se izobrazba održati

  1. i 07. ožujka 2018. /utorak i srijeda/ u vremenu od 15,00 do 19,00 sati

u prostorijama KIC-a Gospić, Budačka 12, konferencijska dvorana /kat/

 

Cijena izobrazbe iznosi 340,00 kuna od čega će Grad Gospić poljoprivrednicima s područja Gospića koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva sufinancirati izobrazbu putem Mjere iz Akcijskog plana potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Gospića do 50% ukupnih troškova edukacije odnosno 170,00 kn.

Polaznici su dužni priložiti kopiju svjedožbe/diplome o završenom školovanju i kopiju osobne iskaznice jer su potrebne zbog izdavanja Iskaznice za održivu uporabu pesticida.

 

Za sufinanciranje izobrazbe temeljem Akcijskog plana potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju polaznici dostavljaju kopiju Rješenja o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, a ostale obrasce za prijavu dobit će prilikom provođenja izobrazbe.

Grad Gospić osigurat će fotokopiranje dokumentacije za polaznike koji nisu sami u mogućnosti.

 

Zainteresirani poljoprivredni proizvođači dodatne informacije i prijave mogu izvršiti u Odsjeku za gospodarstvo i ruralni razvoj Grada Gospićana tel.: 053/658-103

 

GRAD GOSPIĆ

Možda Vas zanima