Na današnji dan prije dvije godine rođen je internetski portal Lika-express!!!

Objavljeno: 07/06/2018

GOSPIĆ- Na današnji dan prije dvije godine , 7.lipnja 2016.godine,  zaživio je internetski portal Lika-express. Priča je cijeloj javnosti poznata, osnivač i vlasnik portala Lika-express Milan Tomašević otvorio je portal nakon što je zbog nesposobnosti nekih, političkih igara isto tako nekih,ali i socijalne neosjetljivosti tadašnje gradske vlasti uništen Radio Gospić,a Milan Tomašević kao i još osam njegovih (mojih) kolega završio na ulici. No, to je davno ispričana priča na koju se ne treba vraćati. Oni koji su tome doprinijeli sami će se prepoznati i uživati u svojoj nesposobnosti i pokvarenosti.

Osnovna želja kod otvaranja portala Lika-express  bila nam je demokratizacija medijske i društvene slike Gospića i cijele Ličko-senjske županije. U tome smo uspjeli jer na medije se sada u našoj županiji drugačije gleda. Osnovni moto nam je Samo istina i Lika-express tako i funkcionira, objektivno i nepristrano donosi samo istinu. Naravno, uvijek će se pronaći netko tko će reći da smo nekome u našem radu naklonjeniji nego nekom drugom, no to je samo subjektivni dojam. Tako je Lika-express bila Račićeva, Starčevićeva… No ona je Tomaševićeva, i donosi vam samo istinu. Često smo jedini portal koji pokriva ama baš sva događanja u našem gradu, bez obzira tko ih organizirao. Naravno, da je više “para” bili bi prisutniji i u cijeloj županiji,ali i to će doći.

Da smo uspjeli pokazuju i svakodnevnevne pozitivne kritike koje dobijemo na ulici, putem facebooka, maila,ali i od brojnih sudionika društvenog, sportskog,kulturnog,gospodarskog i političkog života ovoga kutka Lijepe naše.  Zahvaljujemo se svima koji nas prate i čitaju, koji nas hvale i kritiziraju, zahvaljujemo se našim sponzorima. U dvije godine postojanja bilo je i pokušaja napada, diskreditiranja portala Lika-express,ili mene osobno kao vlasnika portala od strane nekih koje neću imenovati niti ću upirati prstom u njih, to je njihova sramota. Lika-express ide dalje! Pratite nas, budite naši vjerni čitatelji, kritizirajte ako nešto ne valja, šaljite  nam informacije, javljajte o problemima, zovite nas na događaje, popratiti ćemo sve što stignemo. Mi vam možemo obećati da ćemo i dalje nastojati doprinositi tome da nam društvo bude demokratičnije, otvorenije i uspješnije. I na kraju, Samo istina, to je najvažnije što nam treba.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima