Plitvice od sada imaju svoj magazin “The Plitvice times”

Objavljeno: 16/10/2017

PLITVIČKA JEZERA- Plitvička jezera godišnje posjeti više od milijun mahom stranih turista koji traže i očekuju svježe, zanimljive i točne informacije s ovog područja. Žele znati gdje mogu provesti vrijeme, isplati li se ostati nekoliko dana duže i u konačnici pročitati iskustva ostalih posjetitelja.

Upravo zato pokrenut je novi turistički magazin The Plitvice Times koji pokriva široko područje Plitvica i svakodnevno, na engleskom jeziku informira turiste, građane i one koji su zainteresirani za ovo područje. Prati aktualnosti, donosi zanimljive intervjue s turistima iz cijelog svijeta i otkriva manje poznate sadržaje i lokacije. Sve što jednom turistu treba – na jednom mjestu!

U moru zanimljivih vijesti tako možete čitati o prvom vjenčanju ispod Velikog slapa, povezanosti Nikole Tesle i Plitvicaili otkriti zašto najpoznatiji fotograf s Cipra baš ovdje drži svoje fotografske radionice.

Nakon tjedan dana kažu imaju čitatelje iz sa svih kontinenata, 55 zemalja svijeta, i vesele se nastavku ove svjetske priče koja će sigurno doprinijeti turizmu čitave Republike Hrvatske, ali najavljuju i interes za turizam Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Razlog tomu je još jedna velika prednost projekta, a to je povezivanje turističkih destinacija u blizini koje će uz pomoć Plitvičkih jezera upoznati velik broj čitatelja. Hashtag im je osim #PlitviceTimes i onaj #1MillionReaders, čime znakovito poručuju cilj i svrhu jedinog turističkog magazina ovog tipa u Hrvatskoj.

Vijesti s portala The Plitvice Times pratite na njihovoj službenoj web stranici www.plitvicetimes.com te na društvenih mrežama: FacebookInstagramTwitter.

izvor likaclub.eu

Možda Vas zanima